Gasztro Műhely 2018-07-26T10:45:11+02:00

Gasztro Műhely

A hozzávalókat mi szállítjuk!

Barackkal boldogabb a világ!

Őszibarackos különlegességek és édességek a jéghideg koktéltól, a barackos pitétől egészen a forró és hideg érzéki desszertkülönlegességekig.

Balzsamos grillcsirke falatok epres-fetás salátával

A grillcsirke fejedelmi étek, az ismert világegyetem legfinomabb fogásai közé tartozik. Ha egyszer eljön hozzánk egy idegen, ezt mindenképpen meg kell kóstoltatni vele. Addig élvezze családja, barátai társaságában!

Forró, gyümölcsös piskóta

A finom desszertek szerelmeseinek asztalára kívánkozik egy a különleges gyümölcsös piskóta. Tetszöleges gyömölcsökkel, dresszinggel.

Halfasírt, halgolyók serpenyőben

Halas témájú elemzésekkel Dunát lehet rekeszteni az interneten, sokak reményei szerint ahhoz, hogy ne csupán karácsonykor találkozzunk hallal az asztalon, most egy lépéssel közelebb juthatunk.

Semifreddo, hátborzongatóan édes élmény

A semifreddo olasz eredetű finomság, melynek jelentése: „félig hideg”. Alapja a tojás, a cukor és a tejszín, elkészítéséhez viszont nem szükséges fagylaltgép, így lehetőséget ad arra, hogy saját kezűleg alkossunk felejthetetlen kompozíciókat nyári kedvenceinkből.

Retek ropogósra sütve? Miért ne?

A fess hónapos retek színt visz az életbe és a szendvicsekbe, de nem kell féltenünk a sütőtől, serpenyőtől sem. Sokunk számára a tavasz végérvényes eljövetelét jelentette, amikor a retek végre felbukkant gyermekkorunk uzsonnástáskáiban.

Sült római saláta, az afrodiziákum

A Cézár-saláta egyik legfontosabb hozzávalója, a római saláta vastag leveleivel, roppanós szívével nemcsak fittebbnek tűnik a többi tavaszi salátánál, de valójában az is.

Zelleres csirkeraguleves eperlevéllel

Finom csirkeraguleves ebédre vagy vacsorára kiváló választás. Ez a recept igazi lélekmelegítőt ígér fantasztikus ízekkel és aromákkal. Különleges recept következik a Gyermelyi ajánlásával.