Karibi pulyka
Hozzávalók 4 főre:
- 1 db lime
- 1 db narancs
- 20 dkg sárgarépa
- 20 dkg Bonduelle gőzben párolt fagyasztott zöldborsó
- 3 dkg Gyömbér
- 5 dkg méz
- 60 dkg Gallicoop pulyka apró hús
- Vénusz étolaj
- 20 dkg Kelkáposzta
- Kókusztej
- Vénusz Margarin
- Őrölt fekete bors
- Só
A karibi pulyka elkészítési módja:
Egy serpenyőben felolvasztjuk a Vénusz margarint, és lepirítjuk benne a Gallicoop pulyka apóhúst. Felaprítjuk a sárgarépát, és hozzáadjuk a húshoz. Hozzáadjuk a Bonduelle gőzben párolt fagyasztott zöldborsót és összepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a mézet, a reszelt gyömbért, a lime és narancs héját, meg a levét. Összeforraljuk a kókusztejjel, és a végén beleforgatjuk a felcsíkozott kelkáposztát, ami azért fontos, mert a zöldség csak így tudja megtartani a ropogósságát. jázminrizzsel tálaljuk.
A receptekért köszönet a Gyermelyinek.