Reál 2019-07-11T14:59:46+02:00

REÁL – mint beszerzési társulás

A Reál azért született, hogy Ön gazdaságosan vásárolhasson kiváló termékeket

A Kisalföld Füszért 2003-ban hetedik tulajdonosként csatlakozott a Reál Hungária Élelmiszer Kft. hálózathoz, melynek Észak-Nyugat Dunántúli Regionális központjaként koordinálja a területén müködő vele szerződéses viszonyban lévő önálló boltokat, melyeket napjainkra sikerült egy egységes arculatú, szállítói és vevői által elismert, töretlen fejlődésre alkalmas hálózattá szerveznie.

Lépést tartva a versennyel

A Reál nyújtotta előnyök lehetővé tették, hogy lépést tudjon tartani a térségben különösen erős multinacionális konkurenciával. Saját márkás temékeinek száma elérte a 600-at, melyek a vásárlóink körében igen kedveltek és emelett forgalmi részarányuk is egyre nő.

Mára a Kisalföld Füszért 16 saját boltja mellett közel 100 társult Reál és ReálPONT bolt alkotja az üzlethálózatot, de a hagyományos nagykereskedelmi tevékenysége révén is működési terület jegyzett piaci szereplője. Célunk, hogy a még független, lánchoz nem tartozó kisboltokkal is olyan kapcsolatot alakítsunk ki, mely biztosítja számukra a fejlődést az erősödő piaci versenyben.

Látogassa meg a Reál honlapját is!

Kattintson ide!